СТРАТЕГИЯ

Фирма “АЛМОНД” предлага на българските земеделски производители нова, висококачествена техника, произведена от западно европейски фирми с традиции, дългогодишна история и висок международен рейтинг. Това гарантира на земеделските производители спокойствие и сигурност за съответните производствени процеси, както и за качеството и количеството на произвежданите от тях продукти, търсени на взискателните местни и международни пазари. Машините  се предлагат след задълбочен анализ на практически получените резултати от тяхната експлоатация в реални условия. Цялата дейност на фирмата е подчинена на коректността и професионалната интелигентност.

Фирмата е винаги на разположение на всеки който има интерес към предлаганата техника за да получи изчерпателна и професионална информация и да бъде консултиран и обслужен съобразно неговите интереси и потребности в областта на земеделската техника.

Copyright © 2013 • АЛМОНД ООД • Русе, бул. "Цар Фердинанд" 6 • тел. 082.822064, факс. 082.822065, 088.8231052                        Web Design & SEO by Zashev Design